Palvelut

Olemme listanneet tälle sivulle teille tarjoamiamme palveluita! Ota rohkeasti yhteyttä!

Räätälöidyt verkkosovellukset

Meillä on kokemusta monenlaisten, asiakkaan tarpeisiin räätälöityjen verkkosovellusten suunnittelusta ja toteuttamisesta. Aiempia ratkaisujamme ovat olleet muun muassa erilaiset verkossa toimivat sopimusarkistojärjestelmät ja tulosraportointipalvelut.

Verkkosovellusten suurin etu on, että käyttäjäkunta pääsee järjestelmiin käsiksi mistä tahansa; esimerkiksi kotoa työskentely onnistuu mainiosti, jos tärkeimmät työkalut löytyvät yhden verkko-osoitteen takaa. Kömpelöitä yhteysohjelmia tai erillisiä latauksia ei tarvita.

Verkon yli asioidessa tietoturva on toki ensiarvoisen tärkeää. Kehittämissämme järjestelmissä tämä on otettu huomioon; varmuuskopiot takaavat tiedon säilyvyyden, kun taas erilaiset palomuuri- ja ohjelmistoratkaisut estävät järjestelmien asiattoman käytön. Tieto pysyy tallessa ja vain asianomaisten saatavilla.

Verkkosivut

Suunnittelemme ja toteutamme mielellämme verkkosivuja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Voimme toteuttaa juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun kohtuuhintaan.

Tavallisten, staattisten sivujen lisäksi meillä on kokemusta esimerkiksi keskustelualueiden, erilaisten blogien sekä helppokäyttöisten sisällönhallintajärjestelmien tai verkkokauppojen rakentamisesta.

Toteutamme suurimman osan verkkosivuistamme suositun WordPress-julkaisujärjestelmän päälle, jolloin asiakkaan on helppo muokata ja päivittää sivujen sisältöä itse. Tarvittaessa hoidamme mielellämme toki myös ylläpidon!

IT-Tuki

Erilaiset ongelmat ja odottamattomat häiriöt ovat tietojenkäsittelyssä ikävä kyllä arkipäivää. Pyrimme auttamaan yrityksiä ongelmatilanteissa sopuhintaan, oli kyse sitten erilaisten ohjelmien temppuiluista, verkko-ongelmista, laitteistojen häiriöistä tai opastuksen tarpeesta. Tarvittaessa esimerkiksi vahingossa kadonneiden tai poistettujen tietojen palautus onnistuu myös, jos kiintolevy jossa tiedot olivat ei ole täysin tuhoutunut.

Konsultointi

Autamme mielellään niin hankintojen kuin muidenkin tietotekniikkaan ja tietokoneisiin liittyvien kysymysten kanssa – etenkin yritykset ja yhteisöt voivat usein säästää paljon käyttämällä asiantuntijoita apuna IT-investoinneissa. Asiat uusimmasta PC-laitteistosta ajantasalla oleviin tietoturvamenettelyihin ovat meille tuttuja.